• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Медична скарбничка

/Files/photogallery/991/DSC01274.JPG


Лисенко Олена Анатоліївна

Сестра медична старша

Графік роботи сестри медичної старшої:

Понеділок з 8:00 до 16:30

Вівторок: з 8:00 до 16:30

Середа: з 8:00 до 16:30

Чертвер: з 8:00 до 16:30

Пятниця: з 8:00 до 16:30

Аналіз виконання натуральних норм продуктів харчування дітей по Городищенському ЗДО (ясла-садок) № 2 «Зірочка» за 2020 рік

Д/д всього: 23875 Дошкільнята: 19294 Ясла: 4581

п/п

Назва продукту

Норма на 1

одиницю

Норма на всіх дітей

Факт

витрати

( в кг)

Відношення

%

Ясла

Дошк

Недодано

Передано

1

Хліб житній

20

40

946,74

913,25

33,49

96

2.

Хліб пшеничний

55

80

1961,59

1928,68

32,91

98

3.

Борошно пшеничне

15

25

603,06

544,4

58,66

90

4.

Крохмаль

3

4

99,12

28,44

70,68

28

5.

Крупи, мак. вироби

30

45

1099,14

1100,00

-

-

100

6.

Картопля

130

190

4655,95

3950,9

704,1

85

7.

Овочі свіжі

180

230

5738,92

4927,63

811,29

86

8.

Фрукти свіжі

45

100

2344,14

1311,13

1032,8

56

9.

Соки

50

70

1724,91

1284,54

440,37

74

10.

Цукор

35

45

1121,84

1093,28

28,56

98

11.

Масло вершкове

12

21

503,84

481,03

22,81

96

12.

Олія

6

9

219,78

214,28

5,5

98

13.

Яйця, штук

1/4

1/2

473,37

472,06

1,31

100

14.

Молоко

350

400

1048,5

4896,0

52,52

48

15.

Сир кисломолочний

35

45

1121,8

857,43

264,37

76

16.

Сир твердий

3

5

120,59

92,45

28,14

76

17.

Сметана

5

10

236,68

201,19

35,49

85

18.

Мясо,мясопрдукти

60

100

2412,2

2118,48

293,52

88

19.

Риба, рибопродукти

20

45

1053,71

820,44

233,27

78

20.

Кава злакова

1

2

91,13

26,37

63,76

29

21.

Какао

1

2

47,33

15,0

32,33

32

22.

Чай

0,2

0,2

5,17

5,23

100

23.

Сіль, сіль йодована

2

5

115,99

115,17

100

24.

Дріжджі

1

1

25,9

100

25.

Лавровий лист

0,05

0,1

2,33

100

26.

Томатна паста

2

2

51,79

100

27.

Ванільнй цукор

0,1

0,1

2,58

100

28.

Кислота лимонна

0,1

0,1

2,58

100

90%

Інформація про план заходів щодо профілактики та зниження захворюваності на грип і ГРЗ в Городищенському ДНЗ (ясла-садок) №2 «Зірочка»

№ п/п

Заходи

Термін

виконання

Відповідальні

1.

На виконання розпорядження відділу освіти №1417/09 від 30.10.2018 року «Про заходи щодо профілактики грипу респіраторних інфекцій:

а) провести виробничу нараду з питань організації гігієнічно-профілактичних заходів серед дітей та персоналу.

б) довести до відома всіх учасників освітнього процесу план заходів щодо профілактики грипу, ГРЗ.

31.10.2019

Лисенко О.А.,

Дегтяр Н.В.

2.

Унеможливлювати вихід на роботу працівників ДНЗ, а також дітей з ознаками грипу та ГРЗ.

По мірі виявлення

Лисенко О. А.

3.

Забезпечити оптимальний температурний режим у всіх приміщеннях ДНЗ, систематичне вологе прибирання з деззасобами та провітрюванням.

Постійно

пом. вихователів,

4.

На час загострення епідобстановки обробляти посуд із застосуванням деззасобів.

з 01.11.2019

пом. вихователів

5.

Придбати необхідну кількість деззасобів, засобів особистої гігієни, бактерицидних випромінювачів, противірусних препаратів.

01.11.2019

Лисенко О.А.

6.

Посилити контроль за дотриманням санітарно-гігієнічного режиму в закладі.

Щоденно

Лисенко О.А.

7.

Ізолювати дитей від колективу при перших ознаках хвороби, надати медичну допомогу та повідомити батьків, адміністрацію.

по мірі виявлення

Лисенко О.А.

8.

Заборонити проведення всіх масових заходів у закладі.

на час карантину

Лисенко О.А.

9.

Ввести масковий режим для персоналу.

в період епідемічної ситуації

Лисенко О.А.

Дудник М.М.

10.

3 метою санації повітря у групах, де є кварцові лампи, проводити опромінення УФО (3 рази на день) згідно графіку.

Щоденно

Помічники вихователя

11.

Вихователям, інструктору з фізкультури більше уваги приділяти фізкультурно-оздоровчим заходам.

в період епідемічної ситуації

вихователі,

інструктор з фізкультури

12.

Для дітей, які перенесли ГРЗ та грип, коригувати освітні навантаження та заняття з фізкультури. Зменшувати навантаження на ослаблених дітей.

в період епідемічної ситуації

вихователі,

інструктор з фізкультури

13.

Вихователям якісно проводити ранковий прийом, в ясельних групах температуру тіла дітей міряти 2 рази на день.

щоденно

Вихователі

всіх груп

14.

Не допускати до роботи працівників харчоблоку, які мають ознаки хвороби.

по мірі виявлення

Лисенко О.А.

Дегтяр Н.В.

15.

Вивісити матеріали по профілактиці грипу та ГРЗ в батьківських куточках та куточках здоров'я в усіх групах.

до 01.01.2020

вихователі

16.

Підготувати консультативні матеріали у вигляді пам'яток по профілактиці грипу та ГРЗ і розмістити їх на сайті закладу для отримання знань і формування життєвих навичок щодо профілактики ГРЗ у сім'ях.

до 01.12.2019

Лисенко О.А.

17.

Провести навчання персоналу по темі «Оздоровчі заходи для ЧХД в ДНЗ», «Харчування ЧХД».

до

01.01.2019

Лисенко О.А.,

Дегтяр Н.В.

18.

Забезпечити виконання норм харчування згідно коштів, виділених на харчування.

до 01.11.2019

Лисенко О.А.,

Ластенко Д.В.

19.

В раціон дітей ввести вживання часнику та цибулі, чаю з лимоном, квашеної капусти, буряка, меду.

Щоденно,

в період епідемії

Лисенко О.А..

20.

Після кожного прийому їжі полоскати горло травами, содою, сіллю, йодом.

постійно

вихователі

21.

З метою стимулювання захисних сил організму щоденно проводити точковий масаж біологічно активних зон .

Постійно

Інструктор з фіз..вих.

вихователі

22.

Частохворіючим дітям забезпечити прийом вітамінних засобів.

на час епідемії

Лисенко О.А.

23.

Протягом дня здійснювати комплекс гартувальних заходів в період захворювань на грип і ГРЗ

згідно плану на цей період

вихователі

24.

Вивісити санбюлетні на тему «Обережно, грип!»

01.11.2019

Лисенко О.А.

25.

Провести позачергові інструктажі з працівниками щодо симптомів грипу та ГРВІ.

До 01.11.2019

Лисенко О.А.

26.

Здійснювати контроль за тим, щоб дітей не переводили з групи в групу під час епідемії грипу та гострих респіраторних вірусних захворювань

Постійно

Лисенко О.А.

27.

Проводити вологе прибирання групових приміщень двічі на день при відкритих квартирках

Постійно

Помічники вихователів

28.

Посилення питного режиму: кип’ячена вода, вода питна з кулера, фруктові та вітамізовані напої, соки.

Постійно

Лисенко О.А.

Кiлькiсть переглядiв: 638